BERGEN BK INVITERER TIL LAGSPILL etter Jr.OL-2018 Buenos Aires-format

Bergen BK ønsker å invitere alle deltagere som har spilt lagserie i sesongen 2018-2019 til lagkonkurranse på tvers av lagene. Lagspill blir etter Jr.OL-2018 Buenos Aires-format. Javier kommer til å forklare regler og formatet før starten. Javier og Manuel setter sammen lagene på tvers av lag etter påmeldingsfrist. Vi håper at flest mulig stiller til lagspill og vi lover gode, gøye kamper og spenning helt til siste ballen treffer bakken.

Vi satser på felles måltid og litt sosialisering (stående buffet) når vi er ferdig med konkurransen. Hvert av de fem lagene må ta ansvar for å lage og ta med seg noen tapas-retter eller fingermat. Det er fint om lagene prøver å koordinere seg slik at ikke alle kommer med samme rett.

Tid: 15. mai 2019 kl. 17:45-21:00

Sted: Buehallen

Omfatter: Alle BBK deltagere i lagserie i sesongen: U13, U15, 2.div, 1.div og Elite

Påmelding: pameldinger@bergenbk.no merk påmelding med “Lagspill”

Frist: 30.04.2018

Comments are closed.