Bli Grasrotgiver til Bergen Badmintonklubb

Kjære BBK medlemmer, vi oppfordrer våre medlem om å notere Bergen Badminton Klubb på Grasrotandelen. Klubben trenger ditt bidrag slik at vi kan forsettet å gi de gode treningstilbud til våre medlemmer!

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping,

Hvordan kan du bli Grasrotgiver?

klikk på denne linken som tar deg direkte til Norsk tipping, og til Bergen Badmintonklubb som Grasrotmottaker:

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=983626688

 

Du blir spurt om å tilknytte Bergen Badmintonklubb

klikk tilknytt og følg instruksene, det tar bare 1 minutt

takk for din støtte til Bergen Badmintonklubb

 

Comments are closed.