Stipend til Hege

Hege Malene Ulstein, Bergen BK, har for andre år på rad mottatt stipend fra Kavlis Minnefond. Stipendet er på kr. 15.000,-

Stipendet som Hege fikk er fra Kavlis Minnefond etter Ingrid Storedale som døde under tragiske omstendigheter (ulykke) på fabrikken til Kavli i 2008. Ingrid Storedale var født i 1944 i Fusa og var døv. Hun var en av Hordalands beste idrettskvinner, både som langrennsløper og langdistanseløper. Hun har flere medaljer fra Deaflympics og mange premier i lange baneløp, terrengløp, maraton og langrenn. Hun var også en av de kvinnene som hadde flest deltakelser i 7.fjellstur i Bergen. Hun var 64 år da hun omkom og var aktiv i idretten helt til det siste.

Kavlis Minnefond deler ut kr. 50.000,- i stipend til hørselshemmede idrettsutøvere (etter søknad) i Bergensområdet hvert år. Bergen Døves Idrettsklubb har ansvar for utdelingen og Hege fikk kr  15.000,- både i år og i fjor. Hun er den idrettsutøveren som har fått mest og den eneste som har fått to år på rad.

Vi gratulerer!

(Hentet fra www.badminton.no)

 

Leave a Comment