Veteranmesterskapet 2016: Sølv til Toril i singel og gull til Arvid og Bengt i herredouble

Bergenslaget i Sandefjords gaterBergen Badmintonklubb som har en stor, aktiv veterangruppe var representert med 7 spillere i årets veteranmesterskap. Humøret var på topp og formen spisset ved avreise fra solfylte Bergen fredagen.

For de fleste av oss startet de første kampene fredag ettermiddag, men hovedtyngden av kampprogrammet ble gjennomført i god regi på lørdagen. Bergensspillerne hevdet seg og banketten på kvelden ble preget av at flere hadde avgjørende kamper søndagen. Restitusjonen etter
lørdagens innsats betalte seg godt ved at det ble edelt metal med tilbake søndag kveld. Signe og Toril i serveposisjon

Veteranmesterskapet mønstrer spillere fra hele landet og det er trivelig og inspirerende å møte likesinnede, jevnaldrende i denne settingen. Det er badminton på relativt høyt nivå, flere av NM deltagerne har hevdet seg i VM! Humør og livskunst står høyt på agendaen og det utveksles mye livserfaring. I år ble Randi Gulbrandsens 80 års dag(!) behørig markert. Hun deltok også i MD og har mange titalls gull fra tidligere Norgesmesterskap. Årets veteran ble Daniel Ask fra Ålesund. Han vant forøvrig gull både i HS V65+ og HD V65+. I tillegg er han en kapabel fysioterapeut som har det uvanlig travelt når gamle og nye skader må repareres før neste kamp…

Det var 149 deltagere i år, men det er plass til langt flere når neste års VNM arrangeres i Bærum helgen 10. – 12. mars. Bruk Veteranmesterskapet som inspirasjon og motivasjon til å trene og holde badmintonferdighetene i hevd!

Skrevet av Bengt Drageset

Resultater fra turneringen finner du på www.badmintonportalen.no.

Comments are closed.