Avslutning av treningstider for sommeren og åpningstider i sommer

Det nærmer seg sommerferie og treningen i kommunale haller og Buehallen med trener avsluttes som følger:
Buehallen. Mandagstreningene er avsluttet. Torsdagstreninger er avsluttet. Siste onsdag og torsdags trening er uke 25. Treningen for voksne spillere torsdag er avsluttet. Det er mulighet for å trene i kveld (13.6),men uten trener.
Fyllingsdalen. Treningene er avsluttet.
Vitalitetssenteret. Treningene er avsluttet.
Slåtthaughallen. Tirsdags treningen eravsluttet. Siste trening på torsdag er i dag, 13. juni.
Åpningstider i sommer. Buehallen vil være åpen for trening mandag, tirsdag og onsdag fra 17-20 i hele sommer (døren er åpen). Søndag er døren åpen fra 12 til 13, men det er mulig å trene til klokken 15.

Leave a Comment