Nyttig informasjon

Meld deg inn i klubben her: https://medlemskap.nif.no/24774

Hvor har BBK treninger?

Vi har i år trening i følgende haller: Slåtthaughallen, Zinken Hopp, Åstveithallen og Tertnes Badmintonhall (Buehallen).
Det er nybegynnertreninger i alle haller. Oversikt over treningstider ligger ute på hjemmesiden.

Treningspartier

Vi har ganske stor bredde i vår klubb. Fra unge nybegynnere til innbitte mosjonister. Dette er vi veldig glade for. Trenerforum som består av klubbens trenere, tar ut hvem som får spille på de enkelte partier. Klubbens opplegg når det gjelder utvikling av spillere er at vi har nybegynnerkurs i alle haller, og spillerne får tilbud om å være med på ungdomstreningene i Tertnes Badmintonhall hvis de viser engasjement og innsats på trening og er teknisk gode nok til å følge disse treningene.

Her kommer en kort forklaring av de ulike partiene:
Nybegynnere: Spillere har spilt 1-2 sesonger eller akkurat har startet.
Aktive ungdommer 1 (U13-U15): Spillere som deltar på ranking turneringer eller som på sikt kan være aktuelle for dette.
Aktive ungdommer 2 (U15-U19): Spillere som deltar av og til på ranking turneringer eller som på sikt kan være aktuelle for dette
Aktive ungdommer 3 (U17-U19): Spillere som ofte deltar på ranking turneringer
Voksne nybegynnere: Voksne som har spilt noen år eller er nybegynnere.
Mosjonister: Voksne som har spilt lenge, som ikke er en del av elitetreningene
Elite: Først og fremst forbehold spillere som er del av BBK´s elitelag, klubbens elever ved Toppidrettslinjen og 1.div. lag.

Avvikling av turneringer: 

Klubben oppfordrer alle spillere til å delta på lokale turneringer. BBK arrangerer selv flere turneringer hver sesong. Dette er både lokale turneringer og rankingturneringer, samt divisjonsspill i eliteserie, 1. divisjon, og U13/U15 lagserie.

Sosiale arrangement: 

BBK har en egen hall, Tertnes Badmintonhall. I hallens 2. etg arrangeres det sosiale sammenkomster. Det er også mulighet for å leie disse lokalene til en rimelig sum til f.eks. bursdagsfeiringer. Man trenger ikke være medlem for å leie.

Ta kontakt på post@bergenbk.no

Comments are closed.