Medaljedryss for Bergen BK

Det var kjempeinnsats av alle BergenBK-spillere under årets jr. NM, arrangert av Karmøy BK.

Medaljevinnerne: Akija Anton Reginold og Divvya Tehlan bronse i double, Thomas Barth gull i single og bronse i double, Katja Botcharova Ellingsen bronse i single, sølv i double og mix – coach Javierfa

Thomas Barth ble Norgesmester i singel og tok bronsjemedalje i HD sammen med Andreas H fra Askøy. Katja tok bronsjemedalje i singel, sølv i dobbel og mix, med Kristine fra Moss og Andreas fra Askøy. Akija og Divya fikk bronsjemedalje i DD.

Fantastisk innsats av Javier, som støttet alle spillerne til Bergen gjennom helgen, med hjelp av Nelson.

God stemning på tribunen også

Takk til Karmøy BK for et flott arrangement og takk til badminton Livestream for at dere gir mulighet dem hjemme å følge sine håpefulle. Fantastisk innsats av Espen Larsen og Sturla Jørgensen , som kommenterte alle kampene på søndag!

www.festetrafikkskole.no

www.smihuset.no

Comments are closed.