Oslo Cup – Ranking U13 og NR Senior 10.-12. januar

Det ble gull både i seniorklassen og U13-klassen under helgens rankingturnering i Oslo.

I U13-klassen gjorde Sofia Louis Mascali nesten storeslem da hun sikret seg seieren i både singel og mixed sammen med Matius Wijaya, i tillegg til en 2.plass i damedouble med makker Victoria Økland (Askøy). Vi gratulerer med et kjempesterkt resultat!

Kenneth Larsen sikret seg seieren i seniorklassen i herredouble sammen med makker Christian Thode (Kristiansand), der de slo landslagsspillerne Jonas Christensen og Nikolai Svensson i en jevn finale. Etter å ha tapt første sett 16-21, kom de sterkt tilbake og vant de to neste 22-20, 21-16.

Kenneth og Hege Malene Ulstein kom seg også helt til semifinale i mixeddouble der de tapte mot Thode og Sonja Wåland fra Kristiansand .

Jørgen, Sigbjørn og Trine deltok også i seniorklassen, og selv om det ikke ble medaljer leverte de noen gode prestasjoner. Jørgen kom seg helt til kvartfinale i mixed sammen med Svenja Tyrhardt (Karmøy). Der tapte de en tresetter mot Randi Selle og Kato Lambrecths. Sigbjørn og Trine spilte sammen, men måtte også se seg slått i en tresettskamp i første runde.

Comments are closed.