Sandefjord Ranking 5.-7. september

Følgende spillere fra BergenBK reiste til sesongens første rankingturnering for U17 og Elite fredag ettermiddag: Jørgen (Karmøy), Sigbjørn, Rubab, Keveen, Olve, Markus, Vera og Sofia. Turen var i samarbeid med Djerv og Javier var reiseleder. Spillerne har sammen skrevet en liten tekst fra turen:

“Når vi landet i Sandefjord hadde vi skikkelig dårlig tid så vi tok taxi til hallen. Der fikk vi litt tid til å varme opp før kampene våre startet. Vi spilte masse kamper fredag kveld da det var puljekamper i alle kategorier. I tillegg traff vi masse venner som vi ikke har sett på lenge. Etter kampene gikk vi ned til skolen hvor vi skulle overnatte sammen med Kristiansand og Brodd. Vi fikk deilig pizza fra Pizzabakeren. Det var godt med mat etter en lang ettermiddag og kveld i hallen. Så kom alt styret med å blåse opp madrasser og gjøre oss klar til å sove.

Lørdag morgen var det fortsatt puljespill i double og single. I mix var det rett på cupspill. Her overasket ”morgenfuglene” Vera og Markus mange med å starte dagen med å slå ut det førsteseedede paret fra Brodd. Så gikk nå dagen med masse kamper. Javier coachet og vi spilte. Noen vant og noen tapte. Siste kamp var ferdig 2300 og da tuslet vi sliten tilbake til skolen klar til Taco. Den var fantastisk! Vi sovnet nesten med hodet i tacofatet.

SandefjordRT

Søndag hadde Jørgen semifinale i Singel Elite som han tapte mot den nye spilleren fra Vestre Aker fra Bulgaria, Gerrgen. Markus hadde semifinale mot Tobias Krømke som var førsteseedet i single og holdt han i tre sett.. Vera hadde semifinale i single mot Stine Andersen fra Moss som hun tapte for i to sett. Markus og Vera hadde en travel søndag da de også hadde semifinale i mix hvor de tapte i to sett mot Toheed og Frida etter en ”disaster” kamp. I tillegg hadde Markus semi i double hvor det ble tap i to jevne set mot Karl og Jaiwen.

Også Keveen, Rubab og Sofia hadde semifinaler i B-sluttspillet. Keveen og Rubab endte opp i finale mot hverandre hvor Rubab tilslutt vant. Sofia kom også til finalen hvor hun tapte mot Elisabeth Pape fra Brodd. Imponerende av unge Sofia å komme så langt i turneringen.

Alt i alt var det en super tur hvor vi fikk spilt masse kamper. Javier var en hyggelig og oppmerksom reiseleder og coach. Vi fikk masse skryt fra NBF av hvor god utvikling mange av våre spillere har hatt noe vi tror skylder vår fantastiske trener. TAKK JAVIER for turen og for all god trening.”

Comments are closed.