Taastrup 2014

Turnering Taastrup desember 2014. (oppdatert lørdag)

 

Dag 2, lørdag 13/12.

Da er siste kampen spilt og for en dag det har vært for Vera og Markus! Etter en litt treg start med noen jevne første sett kom de i gang og satt standarden ved å vinne sett med sifrene 21- 4 (Vera) og 21-3 (Markus). Dette er i U15M klasse i Danmark og da mot gode spillere så dette er tall det står respekt av.

Både Vera og Markus har spilt masse gode og jevne kamper gjennom dagen og da med gode resultater. Vera er klar for semifinale i DS, i DD (med Marie Christensen fra Frogner) og i mix med Markus. Markus har seminfinale i HS og i mix med Vera.

Det blir en spennende søndag!

===================================================

Dag 1, fredag 12/12 2014

Vera og Markus har da ankommet Danmark for årets siste M-turnering. Etter besøk i Værløse, Odense og Roskilde så langt i sesongen er det nå Taastrup som står for tur. Trekning ser bra ut for både Vera og Markus så det blir spennende å se hvordan det går utover lørdagen. Vera og Markus er 1 seedet i mix så håper på gode resultater der. Markus er også 1 seedet i single og 2 seedet i dobbel med dansk makker så også her bør han ha muligheten til gode plasseringer om spillet sitter. Vera spiller dobbel med Marie fra Frogner så et sterkt norsk dobbeltpar som helt sikkert kan nå langt.

Overnatting er på denne turen i hallen. Kjempeservice så langt fra vakten. Dette kan danskene så her har vi i Norge noe å lære. Her er det bare hvor høyt man tør å falle som bestemmer hvor mange madrasser man ønsker å stable i høyden…………..

 

 

 

Comments are closed.