Mobilretur 2016

Hei alle sammen,

BBK er også i år med i prosjektet “Mobilretur” gjennom Norges Idrettsforbund.

Prosjektet går ut på at idrettslag samler inn gamle mobiltelefoner, som enten gjenbrukes eller resirkuleres til nye produkter. For hver mobil vi leverer inn, mottar klubben 30 kroner.

BBK er avhengig av frivillighet og dugnadsinnsats for å kunne opprettholde et godt idrettstilbud, samtidig er vi avhengig av inntektsbringende tiltak. Det ligger kanskje en gammel mobiltelefon i ditt hjem som utgjør en potensiell miljøtrussel. Samtidig utgjør en gammel mobil en mulighet for BBK.

Har du lyst til å være med å støtte klubben, kan du levere brukte mobiler direkte til din trener eller levere den i innsamlingspose i Buehallen i 2. etasje. Du kan også ta kontakt med Elena B. Ellingsen direkte på mob. 46816851.

Mer informasjon om Mobilretur 2016 finner du på https://www.idrettsforbundet.no/mobilretur

Comments are closed.