Gode resultater i helgens rankingturneringer

6. – 8. september ble det av Djerv badmintonklubb avholdt Ranking U13, mens Kristiansand inviterte til Ranking U15 og U19. 

Sofia Louis Macsali gikk helt til topps i både singel, double og mixed i U13-klassen. I double spilte hun sammen med Victoria Økland fra Askøy, og i mixed med vår egen Bharath Kumar Balasingam. Bharath kom seg også helt til semifinalen i singel. Michael, Jenny, Kristoffer og Henrik deltok også.

Gode resultater ble det også i sesongens første Norges Ranking for klassene U15 og U19 i Kristiansand. Malin og Hege (bildet) deltok i u19 klassen, mens Vera, Julia og Markus deltok i u15. Sigbjørn var reiseleder, og har følgende å si om turneringen:

“Reisen til Kristiansand gikk i halv 3 tiden fra Flesland, og flyet tilbake igjen landet utpå kvelden på søndagen. Alle bodde på internatet som hører til hallen, bortsett fra Vera og Julia som bodde hos familien til Julia.

De første kampene til Bergen startet i 6 tiden på fredagen, og grunnet veldig bra innsats fra spillerne fikk vi mange kamper på søndagen også (finale dag). Alt i alt ble det veldig mangen gode kamper (ikke minst jevne), og etter en så lang badminton helg tror jeg alle var ganske så slitne på søndags kvelden.

I damesingel u19 vant både Malin og Hege hver sin kamp i puljespillet, men dessverre møtte de hard motstand i puljespillet og gikk ikke videre derfra

I damedouble u19 gikk Malin og Hege videre helt fram til semifinalen der de tapte en utrolig spennende kamp mot første seedet i klassen.

I mixdouble u19 vant Malin og Arild (Karmøy) en kamp, og Hege med makker fra Sandefjord (Carl Christian) vant også en kamp. 

I herresingel u15 gjorde Markus det bra, men han tapte en utrolig jevn kvartfinale mot Mattius.

I herredouble u15 tapte Markus med sin makker fra Nøtterøy (Magnus) i finalen.

I damesingel u15 gikk dessverre ikke Julia videre fra puljespill. Vera kom seg videre helt til finalen, men måtte dessverre gi tapt for gullet.

I damedouble u15 kom vera og Julia til semifinalen.

I mixdouble u15 fikk Julia en erstatning for Olve (som dessverre ikke kunne være med grunnet sykdom). De tapte første kampen, de var uheldig og møtte de som senere vant klassen. Vera og Markus spilte seg til finalen og fikk sølv.”

VeraJuliaDouble

 

Med både klasseseire, finaler, semifinaler og kvartfinaler er det bare å konstantere en god sesongstart! Gratulerer til dere alle sammen! 

Comments are closed.