Kenneth med 2/2 i Sandefjord Ranking 2013

13. – 15. september arrangerte Sandefjord Badmintonklubb Norgesranking for senior og U17-klassen. Kenneth Larsen gikk helt til topps i både herredouble og mixed double i seniorklassen! I double spilte han sammen med Christian Tode fra Kristiansand, og i mixed double sammen med Sonja Wåland – også fra Kristiansand. BBK gratulerer med et stort resultat 🙂

Det var flere BBK-ere som deltok, og Martin har skrevet et lite referat fra helgens turnering:

________________________________________________________________________________________

“På fredag møtte jeg, Marita, Synne og Keveen på flyplassen klokken 07.30. Vi sjekket raskt inn bagasjen og gikk igjennom uten problem! Vi gikk på flyet 08.15 og var avgårde 08.20. Når vi kom fram til Torp flyplass, ble vi møtt av en smilende Jørgen Rosenlund som var klar til å kjøre alle til hotellet med moren sin hvite Volvo. Jørgen skulle vise hvor fin Sandefjord var, men alt vi så var hvitt, hvitt og mer hvitt, som vil si at det bare var tåke.

Vi kom fram til hotellet der vi ville sjekke inn, men det gikk egentlig ikke an før 15.00 Men så smilende blid vi var, fikk vi 2 andre rom vi kunne sjekke inn på  Klokken var bare halv 10 og kampene begynte ikke i Jotunhallen før klokken 6. Vi bestemte oss da for å gå på butikken og så spille minigolf ved havnen. Etter vi hadde vært på ICA og kjøpt litt av hvert gikk vi ned til minigolfen, der vi begynte ganske seriøst, men så ble det bare tull etter 4 av 18 hull. Etter Synne hadde gitt opp og ødelagt 3 blyanter + en penn, gikk vi opp til hotellet og slappet av i 10 min, før Marita og Synne ville se en skrekkfilm. Vi ble til slutt enige om å se Saw 3, der alle fulgte med i begynnelsen, og der alle sovnet midt i. Men alt i alt var det mer drama en skrekk syntes jeg.

Klokken var da 2/2.30 når vi bestemte og gå å spise et sted. Etter Marita sin «strålende» retningssans, kom vi fram til Peppes der, jeg og keveen delte en pizza og Marita spiste sin egen, og Synne spiste taco salat ett eller annet. Så kom Jørgen og kjørte oss til hallen der vi satte oss til rette. Marita hadde 1 kamp der hun spilte sikkert og vant 21-11, 21-18. Synne spilte rett etter der hun vant på Walkover. Så spilte Keveen mot Tobias Krømke, der Tobias hadde kontroll og vant 21-1, 21-6. Så spilte jeg 3 setter mot Andreas Gjerde der jeg vant 21-15, 19-21, 21-11.

Etter dette kom seniorspillerne, og det var Jørgen, Kenneth, Hans, og Sigbjørn. For å se alle sine kamper, følg linken http://www.cupassist.com/resultater/c2filer/rt_17__nrsenior_13.pdf

Alle hadde veldig jevne kamper enten de tapte eller vant. Kenneth spilte bare mixed og double, der han knuste all motstand 🙂 og vant begge klassene, sammen med Christian Thode fra Kr.sand og Sonja Wåland fra Kr.sand.

Selv om ikke alle var helt fornøyd, yepp, ikke helt fornøyd nei … Hadde alle det gøy!”

Skrevet av Martin.

Comments are closed.