UBM 2014

UBM 2014 ble arrangert av Sotra BC og ble holdt på nye flotte Sotra Arena. 224 spillere fra 37 klubber deltok i mesterskapet. Fra BergenBK deltok 17 spillere. Noen for første gang og noen for siste gang.   

IMG_5220 - versjon 2

Fredagen startet med puljespill i mix double og single. I mix spilte Vera og Markus seg videre fra puljespillet i U15 samt at Martin og Elisabeth (Trondheim) spilte seg videre i U17. Lørdagen var det innmarsj og åpningsseremoni. Mesterskapet ble åpnet av ordføreren på Sotra før puljespillet i single fortsatte.

Det var hele tiden mange spillere fra Bergen i kamp og de fantastiske trenerne våre Jack, Morten, Rene, Jørgen, Martin og Javier gjorde en strålende innsats med å støtte spillerne i kamp gjennom hele dagen.  Etter endt puljespill i single hadde Olve, Markus, Julia og Vera spilt seg videre i U15. I Single U17 spilte også Martin seg videre men ble senere dessverre slått ut av Peter som senere vant mesterskapet i Single U17. I Single U15 klassen spilte Vera og Markus seg sikkert videre til semifinalene. I double gikk det også veien da Vera og Sofia storspilte seg videre til semifinalene. Det samme gjorde Markus med makker Magnus fra Nøtterøy.

 

Søndag var det semifinaler hvor Markus spilte en sikker kamp mot  Jaiwen fra Brodd og skulle møte Toheed fra Haugerud i finalen. Vera spilte en spennende 3 sett semifinale mot Frida fra Bærum som hun dessverre tapte. Hun og Sofia slo derimot godt fra seg i semifinalen i dame double og gikk videre til finalen. I herre double ble det dessverre tap for Markus og Magnus.Før finalene var det masse folk og stor stemning i hallen. BergenBK var godt representert blant publikum i hallen noe spillerne merket godt. Det var jo nesten som å spille på hjemmebane! Først ut var Markus mot Toheed. Markus lå under hele kampen frem til slutten av andre sett som han klarte å snu til 21-19. Tredje sett hadde han god kontroll på og vant 21-16. Flott gjort både mentalt og teknisk av unge Markus. Så var det Vera og Sofia som skulle opp mot Frida og Ronja i dame double. Første sett tapte de klart. Andre sett ble spennende og våre jenter storspilte i perioder men måtte til slutt ta til takke med sølv medaljen.

IMG_5261 - versjon 2              IMG_5297

 

Totalt vant Bergen BK:

–      Gull I Herre Single U15 – Markus

–      Sølv i Dame Double U15 – Vera & Sofia

–      Bronse i Dame Single U15 – Vera

–      Bronse i Herre Double U15 – Markus & Magnus

IMG_5333 - versjon 2                    IMAG2276

I tillegg vant Bergen BK:

–      UBMs overraskelse: Sofia

–      Hordalands beste spiller: Markus

 

Vi gratulerer spillere, trenere og ledere  med fremdragende innsats og gode resultater. Vi takker også Sotra BC for et flott arrangement. Vel møtt på trening frem mot landsfinalen for U13 og U15 på Kragerø.

Comments are closed.